17 de jul. 2013

MENUT CABARET, l'inici

El 4 de juny presentàvem la nova versió del Menut Cabaret, un espectacle de poques paraules, amb sentit de l'humor. De l'antic Cabaret només n'ha quedat una mà i alguns objectes. La resta de titelles (guant, varetes i híbrids), han sortit del Cabaret per agrupar-se al Divertimento (un espectacle de titelles de diferent format, per escoles).

Però centrem-nos en el Menut, el nou Menut Cabaret, que sota l'excel·lent i brillant direcció de Ronan Tully i l'àgil i tendre mà d'Helena de Sola, està començant a brillar.

El 4 de juny estrenàvem a l'Espai d'Art, el 1r Festival d'Arts en Viu de l'Espai Gironès de Salt. El 8 del mateix mes actuàvem al Festival Circo Musical Hora Malva de Mieres.

Motivats i animats el 13 de juliol arribàvem a Sant Pere de Riudebitlles per presentar el Menut a la Mostra del Mitjó. Ha sigut aquí, a St.Pere, on en Menut s'ha fet gran. Gran? No és Menut? Gran davant d'un públic generós i entregat que va aplaudir fins fer pujar els colors a l'Helena. Gràcies Mitjoners!! (aprofito el post per saludar a la Maria, la Laia, la Magda, en Miquel, en Titín, en Tom, en Sam, en Brian i a la resta de la fabulosa família Mitjó. Un plaer!!). 

El 27 de juliol actuem a la Plaça de Parlavà. El 14 d'agost al Pati del Bonastruc ça Porta de Girona, el 15 a la Plaça de Rupià, i a la tardor, si els astres i els programadors ho veuen clar ampliarem agenda per seguir brillant.


Per a més informació llegiu aquí i/o aquí.


3 comentaris:

  1. M'agradaria veure el Menut Cabaret.
    Heu pensat en penjar el vídeo? També hi ha l'opció de veure'l en directe a Parlavà.

    ResponElimina
  2. I si vinc amb la Maria? Segur que li agradarà.

    ResponElimina
  3. El vídeo el gravarem el dia 27, l'editarem i el penjarem (espero aviat!!).

    La Maria és una mica petita per veure el show, i segurament a l'hora que el farem estarà dormint. Però ja li ensenyarem titelles, ja.

    Gràcies per l'interés.
    :)

    ResponElimina

Gràcies pel teu comentari