QUI SOM


LA MANOFACTORIA 
Titelles, teatre i acció 

Vam tancar portes l'any 2017. Ens trobaràs a La Sola cia.

Fundada per Helena de Sola l'any 2008 a l'Empordà, la companyia va mudar diverses vegades de pell. Solista o acompanyada, durant anys va oferir espectacles de titelles de diversos formats, amb especial inclinació cap als híbrids i els objectes. 

Per la companyia hi han passat les titellaires Lorena Quintas, Paula López Ballesteros i Andreina D'Enjoy (un abrazo allá donde estés); els músics Xicu Rovira i Bernat Llauradó; i els tècnics Xavier Feliu, Manu Offenhenden, Dr.Yulius i Enric Masgrau. 

L'any 2012 La manofactoria es queda en stand by, l'Helena marxa a Irlanda amb el Circo McBride & Sons. L'any 2013 són guardonats amb el Drac d'Or de carrer a Fira Titelles Lleida. Aquell mateix any, Ronan Tully, director del Circo Islu, accepta la direcció artística d'un espectacle de l'Helena. Després d'un interessant procés de-constructiu la companyia es transforma de nou. Neix un espectacle, Menut Cabaret, i una nova forma de crear, la Sola&Tully Company.

Des de gener de 2018 la trobareu a La Sola cia.


Helena de Sola Llovet, Barcelona 1973. 


Deixa penjats els estudis de fotografia al Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, i aplica l'après per fer-ne un mitjà d'expressió durant 6 anys. Amagada darrera una càmera, l’any 1998 descobreix els titelles i una nova forma de veure el món. 
Fotografia de Jesús M.Atienza. Menut Cabaret

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel teu comentari